Eten & drinken

Op een babyshower mag lekker eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. Misschien is het mogelijk om het eten en drinken in het thema van de babyshower te regelen. Maar voor wat voor eten en drinken kies je?

Op deze pagina

Zelf maken
Maak zelf lekkere hapjes
Sweet table & taart
Laat een mooie sweet table of taart maken in het thema van de babyshower
High-tea
Laat een high-tea verzorgen bij jullie favoriete restaurantje

Zelf maken

Voor de babyshower kan je zelf in de keuken gaan staan en lekkere hapjes en drankjes maken. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn en veel tijd te kosten. Dip bijvoorbeeld lange vingers of stroopwafels in gesmolten chocolade en bestrooi met muisjes. Op Pinterest heb ik nog een aantal leuke ideeën voor je verzameld:

Sweet table & taart

Als je een speciaal thema hebt gekozen (of het gewoon erg mooi en lekker vindt) is het leuk om een sweet table te laten maken. In heel Nederland zijn veel taartenmakers te vinden waarbij je een sweet table, taart of cupcakes op maat kan laten maken. De smaken en decoratie mag je in overleg met de taartenmaker kiezen. Dat is niet alleen leuk, maar ook lekker! Hier zijn een aantal voorbeelden van sweet tables:

En nog een paar babyshower taarten ter inspiratie:

High-tea

Als je de babyshower in een restaurant of café houdt, is de kans groot dat je dit combineert met een high-tea. Je weet dat er altijd genoeg te drinken is en er lekkere hapjes en zoetigheden worden opgediend.