Cadeaus

Bij een babyshower horen natuurlijk cadeautjes! Iedereen koopt bijvoorbeeld zelf een (klein) cadeautje of jullie kopen samen een cadeau voor de aanstaande mama. Behalve een cadeautje is het leuk om een luiertaart te maken. Daarnaast kun je voor de gasten nog een mooie goodie bag maken met wat lekkers voor thuis. Heb je inspiratie nodig? Ik heb hier een aantal voorbeelden verzameld!

Op deze pagina

Luiertaart
Een mooie luiertaart voor de aanstaande moeder
Cadeau voor de zwangere
Een cadeautje per persoon of samen een groot cadeau
Goodie bags
Een leuke goodie bag voor de gasten met iets lekkers erin

Luiertaart

Een luiertaart is ondertussen een traditie geworden op babyshowers. Ook handig, zo heeft de zwangere meteen een aantal luiers in huis! Een luiertaart maken is niet ingewikkeld. Je hebt een stapel luiers nodig en een mooi lint. Verder kun je de luiertaart nog versieren in het thema van de babyshower.

Cadeau voor de zwangere

Naast een luiertaart koopt iedereen nog een cadeautje voor de zwangere. Ieder kan het cadeautje zelf geven of je kunt het verzamelen in een mooie mand en het als één groot cadeau geven. Versier een grote mand met lint en ballonnen en het is al af.

Goodie bags

Aan het eind van de babyshower staat er misschien wel een leuke goodie bag voor iedereen klaar. Vul de goodie back met iets lekkers of een leuk aandenken aan de babyshower.